Indlæser
✔Prisgaranti    ✔Hurtig Levering    ✔Super Service    ✔Sikker e-handel

 

Persondatapolitik

 

Generelt

 

Denne side med Legefantens persondatapolitik beskriver, hvilke oplysninger om dig, som vi hos Legefanten I/S indsamler og behandler. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du angiver direkte til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside.

Legefanten I/S er dataansvarslig for dine personoplysninger. Du kan kontakte os vedrørende disse oplysninger på kontakt@legefanten.dk

 

Om de personoplysninger vi indsamler

 

Når du besøger legefanten.dk indsamler vi informationer om dig og din brug af hjemmesiden. Disse informationer omfatter hvad du søger efter på hjemmesiden, din browser, din IP-adresse, din netværkslokation og informationer om din computer. Dette gør vi at kunne forbedre vores hjemmeside og brugeroplevelsen for kunderne. Herudover bruges oplysningerne til målrettet markedsføring som retargeting via Facebook og Google.

 

Når du køber et produkt på Legefanten.dk, opretter en kunde-profil eller når du kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, som du selv giver os – f.eks. telefonnummer, email-adresse, navn, adresse, hvordan du betaler samt oplysninger om produktkøb, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvor købet er sendt fra.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne levere dit køb, samt at kunne administrere dine rettigheder vedrørende reklamation og returret. Herudover behandler vi disse oplysninger for at overholde gældende lovgivning vedrørende regnskab og bogføring. Din IP-adresse indsamles for at kunne forhindre svindel.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit navn og email-adresse til brug for Legefanten.dk’s nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

 

 

Om modtagerne af personoplysningerne

 

I forbindelse med køb behandles relevante personoplysninger af GLS eller Post Danmark, som står for at levere dine produkter til dig. Det drejer sig om oplysninger om dit navn, adresse, email-adresse og mobilnummer. I forbindelse med køb vil dine oplysninger ligeledes behandles af pakkelabels.dk, som står for en del af Legefanten I/S’s generering af pakkelabels.

 

Legefanten I/S har ydermere en mindre række eksterne samarbejdspartnere, som behandler personoplysninger på vores vegne. Vi anvender disse samarbejdspartnere til blandt andet teknisk support, udvikling og forbedring af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring gennem f.eks. retargeting.

Herudover videregives oplysninger om navn og email-adresse til Trustpilot, så vi kan sende dig en invitation til at give os en bedømmelse på Truspilot’s hjemmeside. Trustpilot bliver dataansvarlig for de afgivne oplysninger, hvis du vælger at lave en anmeldelse på deres side.

Alle disse samarbejdspartnere er databehandlere og behandler de persondata, som vi er dataansvarlig for. De er underlagt fuldt fortrolig omkring dine personoplysninger og må ikke anvende dem til andre formål end til at opfylde deres aftale med Legefanten I/S.

 

To af disse databehandlere er Facebook og Google Analytics, som er etableret i USA. Overførslen af dine personoplysninger til disse er sikret gennem deres certificering, som du finder her:

Facebook Inc.'s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Google LLC's certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

 

 

Om dine rettigheder

 

Du kan til enhver tid kontakte os på kontakt@legefanten.dk , hvis du er i tvivl om, hvordan dine personoplysninger behandles hos os.

 

Du har altid ret til at rette henvendelse til os og bede om at blive oplyst om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvor vi har registreret disse oplysninger, hvilke modtagere af oplysninger der er, samt hvor oplysningerne stammer fra. Du har ydermere ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger, som vi behandler om dig.

 

Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i dine personoplysninger, som er registreret hos os, har du ret til at få dem tilrettet. Kontakt os og vi vil sørge for at få dem rettet.

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Dette gælder både vores direkte markedsføring samt evt. profileringen i forbindelse med markedsføring.

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af personoplysninger.

I visse tilfælde har du ret til at få slettet alle er visse dele af de personoplysninger, som vi har registreret om dig. Dog er vi ikke forpligtede til at slette oplysninger, som er nødvendige for at vi kan overholde vores forpligtelser over for dig som kunde – f.eks. at kunne sende din ordre eller foretage behandling i forbindelse med retur eller reklamation. Vi gemmer kun dine oplysninger, så længe de er nødvendige for os.

Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger i et maskinlæsbart format for at overføre disse til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan indgives til Datatilsynes, Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail: dt@datatilsynet.dk, telefon: 33 19 32 00

 

 

Om sletning af dine persondata

 

Dine personoplysninger, som bliver indsamlet gennem din brug af legefanten.dk’s hjemmeside, slettes senest 26mdr efter dit seneste besøg på siden.

 

De oplysninger, du har angivet under tilmeldelse til nyhedsbrevet, bliver slettet, når du trækker dit samtykke tilbage.

 

Dine oplysninger, som du afgiver i forbindelse med køb på legefanten.dk, vil som udgangspunkt blive slettet fem år efter udløbet af det pågældende kalenderår. Oplysningerne kan gemmes i længere tid, hvis det er nødvendigt for at leve op til gældende lovkrav.

 

Om sikkerheden for dig

 

Legefanten I/S har udarbejdet intern procedure for at sikre dine personoplysninger mod ændring eller misbrug. Det er kun vores medarbejdere med arbejdsmæssigt behov, som har adgang til dine oplysninger. Alle medarbejdere er underlagt tavhedspligt.

 

Kontaktoplysninger

 

Legefanten I/S er dataansvarlig for de persondata, som vi indsamler via hjemmesiden eller som du deler med os. Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, eller hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder vedrørende persondata, kan du kontakte os på kontakt@legefanten.dk

Ønskelister
Nyeste varer
BRIO - Hammerboks

BRIO - Hammerboks

DKK 160,00

Mere
EDUCA - Vildkatten Ramasjang

EDUCA - Vildkatten Ramasjang

DKK 199,00

Mere
MaMaMeMo - Slushice maskine

MaMaMeMo - Slushice maskine

DKK 429,00

Mere
EDUCA - Vildkatten classic 300

EDUCA - Vildkatten classic 300

DKK 169,00

Mere